Välkommen på fotoutställning (som du kan se här på hemsidan)


Här hittar du bilder från sommarens utställning hos Granö Beckasin. Jag lägger ut dem på uppmaning av några som inte hann dit och titta.

Det var min första större fotoutställning. Det var en spännande resa att tänka ut tema och bilder som skulle få vara med. Temat blev förstås natur med ett försök till konstnärlig touch. Väl upphängd kändes det som om resultatet blev ganska spretigt med bilder på canvas, som fotoutskrifter och i en mängd olika storlekar.

Det kom många besökare som visade ett stort intresse för mina bilder och andra utställningar i Sjungaregårdens fina lokaler i Granö, en stor by mellan Umeå och Lycksele.

Jag fick sälja en del bilder och utställningen gav mersmak på många sätt. Nästa gång jag lockas att ställa ut kommer bilderna att presenteras lite mer enhetligt, vilket var en av lärdomarna.

Jag fotograferade av bilderna på väggen i utställningslokalen och har samlat dem i ett bildspel som du hittar här under. De återges inte i maximal kvalité och i befintligt ljus, men det är samtidigt kul att visa dem som de hängde.


Välkommen till utställningen - här hittar du bilderna på naturbilderna.En del av bilderna från utställningen finns fortfarande kvar,

blir du intresserad av någon av dem eller någon annan

bild här på hemsidan så ring eller mejla, kontaktvägar hittar du HÄR